nikaiarenti@hotmail.com . Στο email αυτό στείλτε καταγγελλίες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε να δημοσιοποιηθεί και θα δημοσιευτεί, όπως θέλετε, και εάν θέλετε, ανώνυμα η επώνυμα. Ξεσηκωθείτε, παλέψτε, αντιδράστε και αντισταθείτε σε κάθε τι που σας ενοχλεί και σας εξοργίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε κείμενο, φωτογραφία, ιδέα, σχόλιο είναι ελεύθερο για αντιγραφή σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό και έντυπο. Σκοπός του ιστότοπου είναι η διάδοση σκέψεων και ιδεών και όχι η προβολή του δημιουργού του.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση 12ο-17ο-28ο Δημοτικών

Σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τα δημοτικά σχολεία, 12ο-17ο-28ο, που έχουν μπει στο στόχαστρο του Υπουργείου Παιδείας, με πολλά ερωτηματικά το Παιδείας, για συγχώνευση-κατάργηση, έχουν δυναμική κινητοποίηση.

Γονείς και μαθητές των σχολείων αλλά και τοπικοί φορείς θα κλείσουν μερικώς την Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, έξω από το σχολικό συγκρότημα στις 12 το μεσημέρι. 

Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Δηλώνουμε όλοι οι γονείς της Νίκαιας ότι δεν θα περάσουν αυτά τα μέτρα. Δεν θα γυρίσουμε τα παιδιά μας στις δικές μας εποχές με τάξεις 35 και 40 παιδιών.

Μετά την οικονομική καταστροφή της χώρας από την εγκάθετη κυβέρνηση του ΔΝΤ και των τραπεζών, θέλουν να καταστρέψουν και την παιδεία. Γιατί ξέρουν καλά, ότι χωρίς παιδεία ευελπιστούν να έχουν εργάτες, χωρίς σκέψη, χωρίς όραμα και προπάντων χωρίς αγώνες και διεκδίκηση.

ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.

Τα σχέδιά τους θα τα ανατρέψει ο λαός, η ελπίδα για καλύτερη ζωή και ο συνεχής αγώνας όλων μέχρι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με το παρόν το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν έχουμε πλέον δημοκρατία. Έχουμε πόλεμο. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Κανείς δεν πιστεύει ότι έχουμε κρίση και όλα γίνονται για το κέρδος. Δεν γίνονται για το κέρδος όλα αυτά. Γίνονται για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των λαών.

Οι λαοί της Αφρικής, είχαν ήδη νοιώσει την εξαθλίωση και δεν μπόρεσαν να αντέξουν τη χειροτέρευση της ζωής τους. Με έκπτωτους ηγέτες που ανήκουν στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Τι ειρωνία.

Μην τους αφήσετε να μας κλέψουν τη ζωή. Ας αρχίσουμε από τους μικρούς αγώνες. Από τα σχολεία, τους συλλόγους, τα εργοστάσια, τα γυμναστήρια, τα ωδεία. Όπου υπάρχουν άνθρωποι πρέπει να υπάρχει και λόγος αντίδρασης σε ότι συμβαίνει γύρω μας.

Και, δόξα το θεό, δεν μας αφήνουν χωρίς αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου