nikaiarenti@hotmail.com . Στο email αυτό στείλτε καταγγελλίες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε να δημοσιοποιηθεί και θα δημοσιευτεί, όπως θέλετε, και εάν θέλετε, ανώνυμα η επώνυμα. Ξεσηκωθείτε, παλέψτε, αντιδράστε και αντισταθείτε σε κάθε τι που σας ενοχλεί και σας εξοργίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε κείμενο, φωτογραφία, ιδέα, σχόλιο είναι ελεύθερο για αντιγραφή σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό και έντυπο. Σκοπός του ιστότοπου είναι η διάδοση σκέψεων και ιδεών και όχι η προβολή του δημιουργού του.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

15 χρόνια

Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Οδυσσέας Ελύτης, ο μεγάλος μας νομπελίστας ποιητής, έφυγε από τη ζωή.

Αναρωτιέται κανείς εάν υπήρχαν σήμερα ένας Ελύτης, ένας Ρίτσος, μία Μελίνα, ένας Ξυλούρης, ένας Κατράκης, ένας Χατζηδάκης θα γινόντουσαν όλα αυτά; Τι έμπνευση θα είχαν όλοι αυτοί για να γράψουν αριστουργήματα. Να πλημμυρίσουν όλη τη γη με σκέψεις, ποιήματα, μελωδίες που θα δήλωναν την αντίθεση του Ελληνικού λαού σε όσα σχεδιάζουν χωρίς την έγκρισή μας.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μία απάντηση στο ΔΝΤ και στις ντόπιες μαριονέτες τους για όσα σχεδιάζουν για εμάς. Να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έχουν επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες, με φάρο την ποιότητα και τον πολιτισμό των Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου