nikaiarenti@hotmail.com . Στο email αυτό στείλτε καταγγελλίες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε να δημοσιοποιηθεί και θα δημοσιευτεί, όπως θέλετε, και εάν θέλετε, ανώνυμα η επώνυμα. Ξεσηκωθείτε, παλέψτε, αντιδράστε και αντισταθείτε σε κάθε τι που σας ενοχλεί και σας εξοργίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε κείμενο, φωτογραφία, ιδέα, σχόλιο είναι ελεύθερο για αντιγραφή σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό και έντυπο. Σκοπός του ιστότοπου είναι η διάδοση σκέψεων και ιδεών και όχι η προβολή του δημιουργού του.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Βροντερό ΟΧΙ

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν σήμερα μετά το κάλεσμα της ΟΛΜΕ, στη Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης στην οδό Τσόχα 15-17 στην Αθήνα. Δυναμικά οι συγκεντρωμένοι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολικών μονάδων. Με συνθήματα όπως "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ", "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ",

Αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Κουμέντο ο οποίος με ειρωνικό και καυστικό ύφος τους είπε πως ότι και να κάνετε, θέλετε δε θέλετε το πρόγραμμα θα προχωρήσει.

Αυτό εξόργισε τους συγκεντρωμένους οι οποίοι πραγματοποίησαν κατάληψη στο γραφείο του, περίπου για τρεις ώρες, από τις 13:00 εώς τις 16:00. Στην κατάληψη αυτή ο κ. Κουμέντος ήταν επίσης προκλητικός και μάλιστα κάποια στιγμή ενημέρωσε ότι ηχογραφούσε τα γεγονότα στο κινητό του ως μαρτυρία και απείλησε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των καταληψιών.

Και αυτός ο άνθρωπος τώρα θέλει να μας πει το Υπουργείο Παιδείας ότι είναι εκπαιδευτικός και Διευθυντής Περιφέρειας ο οποίος συναναστρέφεται και συζητάει με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Μάλλον για κομματάρχη παλιάς κοπής και νοοτροπίας μας μοιάζει.

Στην συγκέντρωση παρευρέθη και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης για να δείξει την συμπαράστασή του στους συγκεντρωμένους και ειδικά στους εκπαιδευτικούς φορείς του Δήμου του. Έναν δήμο που πλήττεται ιδιαίτερα από το σχέδιο αυτό.

Αλήθεια ο κ. Ιωακειμίδης το θεώρησε περιττό να συμπαρασταθεί η απλά μόνο λόγια είναι; Τελικά κε Ιωακειμίδη είστε υπέρ ή κατά των συγχωνεύσεων-καταργήσεων των σχολείων στη πόλη μας; Πάρτε μια ξεκάθαρη στάση γιατί μέχρι τώρα είστε μία κρύο μία ζέστη. Δεν κοροϊδεύουν έτσι εύκολα το Νικαιώτικο λαό. Μη μας θεωρείτε κουτούς ή εύκολους. Περιμένουμε ΕΜΠΡΑΚΤΗ συμπαράσταση.

Ήρθε η ώρα να φουντώσει η μάχη. Προσοχή, γιατί όσοι νομίζουν πως δεν τους αφορά το ζήτημα, ίσως να βρεθούν προ εκπλήξεων,  πολύ  δυσάρεστων για αυτούς.


Πολύς κόσμος σήμερα στο γραφείο του Περιφερειάρχη


Πανό κρέμονται από το μπαλκόνι του γραφείου του κου Κουμέντου

2 σχόλια:

  1. Γιατί αναρωτιέσαι αν ο Ιωακειμίδης είναι υπέρ η κατά δες την ανακοίνωση της δημοκρατικής αριστεράς και του συντρόφου του Κουβέλη που είναι φούλ υπέρ των συγχωνέυσεων και θα καταλάβεις γιατί το έχει μετανοίωσει που έβγαλε έστω και αυτό το κουτσό ψήφισμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ......
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή