nikaiarenti@hotmail.com . Στο email αυτό στείλτε καταγγελλίες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε να δημοσιοποιηθεί και θα δημοσιευτεί, όπως θέλετε, και εάν θέλετε, ανώνυμα η επώνυμα. Ξεσηκωθείτε, παλέψτε, αντιδράστε και αντισταθείτε σε κάθε τι που σας ενοχλεί και σας εξοργίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε κείμενο, φωτογραφία, ιδέα, σχόλιο είναι ελεύθερο για αντιγραφή σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό και έντυπο. Σκοπός του ιστότοπου είναι η διάδοση σκέψεων και ιδεών και όχι η προβολή του δημιουργού του.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν όλοι οι φορείς. Μετά την συγκέντρωση που ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ για την Παρασκευή 18/03/2011 πανελλάδικα έχουμε και το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Μαθητών Νορμαχίας Πειραιά για αύριο Πέμπτη 17/03/2011. Όλο το κάλεσμα έχει ως εξής

"
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 50 – ΝΙΚΑΙΑ   Τηλέφωνα : 2104414859/ Fax: 2104614202
Μέλος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας ( Α.Σ.Γ.Μ.Ε. )

                                                                                                                                    15/03/2011

K A Λ Ε Σ Μ Α


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ


Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, εργαζόμενοι, άνεργοι, βιοτέχνες, συνταξιούχοι

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  
Η  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καμία ανοχή στα σχέδια της κυβέρνησης γι το σχολείο της αγοράς, για το σχολείο της αμορφωσιάς. Καμία συναίνεση στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων. Δεν επιτρέπουμε σ’ αυτούς που κατάργησαν μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και κεκτημένα της εργατικής τάξης, να συγχωνεύσουν το μέλλον και τα όνειρα των παιδιών μας. Απορρίπτουμε τη νέα διοικητική δομή (Καλλικράτης), το νέο ολοήμερο σχολείο, τη διαφοροποίηση του σχολικού προγράμματος, τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις των σχολικών μονάδων.

Παλεύουμε για κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην παιδεία. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδιά για όλους. Αποκλειστικά ενιαίο δωδεκάχρονο δημόσιο και δωρεάν σχολείο, που να εξασφαλίζει σύγχρονη και ολόπλευρη μόρφωση σε όλα τα παιδιά. Δημόσιες δωρεάν επαγγελματικές σχολές και ενιαία ανώτατη εκπαίδευση. Ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες της λαϊκής οικογένειας για την εκπαίδευση. Έκτακτη επιχορήγηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.


Έχουμε χρέος να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον καλύτερο από το δικό μας παρόν.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου