nikaiarenti@hotmail.com . Στο email αυτό στείλτε καταγγελλίες, συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε να δημοσιοποιηθεί και θα δημοσιευτεί, όπως θέλετε, και εάν θέλετε, ανώνυμα η επώνυμα. Ξεσηκωθείτε, παλέψτε, αντιδράστε και αντισταθείτε σε κάθε τι που σας ενοχλεί και σας εξοργίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε κείμενο, φωτογραφία, ιδέα, σχόλιο είναι ελεύθερο για αντιγραφή σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό και έντυπο. Σκοπός του ιστότοπου είναι η διάδοση σκέψεων και ιδεών και όχι η προβολή του δημιουργού του.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πορεία σχολείων - Οχι στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις

Δημοσιεύουμε την αφίσα που τύπωσαν τα Δημοτικά Σχολεία 12ο, 17ο, 28ο και καλούν όλους τους κατοίκους και τους φορείς του Δήμου σε συμπαράσταση για να μην περάσουν τα σχέδια συγχώνευσης-κατάργησης των σχολείων.


Φυσικά και θα συμπαρασταθούμε στους μαθητές, στους γονείς και στους δασκάλους όχι μόνο των συγκεκριμμένων σχολείων αλλά και σε κάθε σχολείο που κινδυνεύει με κατάργηση. Δεν μας έχει μείνει άλλωστε και τίποτε άλλο να κάνουμε αυτήν την εποχή παρά να παλέψουμε ενάντια στα σχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου